Vakantie Groenland

“Wil je ook op vakantie naar Groenland?” Een vakantie Groenland kan je helemaal tot rust brengen. Het is ideaal om naar dit land op vakantie te gaan wanneer je voor de natuur komt. De natuurlijke omgeving is zeer uitgestrekt en uniek. Nergens anders vind je zo’n bijzondere natuur als hier. Houd er wel rekening mee

Vakantie Groenland
Het prachtige landschap van Groenland.

dat het hier in de winter flink koud kan worden. Het voordeel is wel dat de zon bijna niet ondergaat. Hierdoor hebben dan bijna 24 uur licht. Dit is gunstig want daardoor kun je veel dingen ondernemen. Het land biedt meer dan een prachtige natuur alleen.

Je kunt er zo ook prima oude dorpjes bezoeken en nieuwe mensen leren kennen. De mensen zijn gewend aan het toerisme en vinden het prima zo. Groenland is echt een land dat je eens bezocht moet hebben. Je zal zeker uitgerust terugkomen van je vakantie hier. Je hebt dan ook echt iets bijzonders gezien. Dat is nog eens wat anders dan andere mensen!

Vakantie Groenland boeken?

Vakantie Groenland
Reizen door Groenland

“Een prachtig land waar je zeker eens naar toe moet gaan!” Groenland is echt een land waar je minimaal eens in je leven geweest moet zijn. Het land biedt meer dan een fantastische natuur alleen. Weliswaar is de natuur een must om te zien. Het is een hele andere natuur dan je in Europa gewend bent. Je kunt er ook prima wandelen, skiĆ«n of snowboarden. Je moet zeker eens de Diskobaai bezocht hebben.

Hier vind je drijvende ijsbergen van klein tot zeer groot. Ze zijn afgebroken van ijskappen en vallen zodoende in de zee. In het Noorden vind je de Eskimo’s, zeehonden en ijsberen. Dit is een gebied dat zeer populair is bij poolreizigers. Tegenwoordig leven er nog zo’n 600 inwoners op traditionele wijze. Ze leven puur van de jacht. In de zomer kun je met een boot varen tussen de ijsschotsen en zeehonden bekijken.

Wanneer je besloten hebt om een heerlijke vakantie te boeken voor Groenland dan wensen wij je veel plezier!