Rondreis IJsland Groenland

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke rondreis? Denk dan eens aan Groenland. Groenland is niet het eerste land waar veel mensen gelijk aan denken als ze op vakantie gaan. Eigenlijk is dit vreemd, want het is een erg mooi land. Groenland is het grootste eiland ter wereld (het einde van de wereld, zegt men ook wel). De ruige natuur (enorme sneeuwvlaktes, fjorden, toendra’s en het Noorderlicht) is erg mooi in dit land, dit is niet te vergelijken met andere landen. Ook kan je hier ijsberen, zeehonden en walvissen spotten, dit is natuurlijk een unieke ervaring. Klik overigens op onderstaande button/link om naar een reisorganisatie te gaan om de mooie reizen te bekijken (een rondreis IJsland Groenland vergelijken bijvoorbeeld).

 • Rondreis IJsland Groenland
  Het prachtige landschap van Groenland.

  Veel zien en veiligheid
  Je kunt uiteraard zelf een reis naar Groenland boeken en zelf het land op eigen houtje gaan bekijken, maar als je echt unieke stukken van dit prachtige land wilt zien en er zeker van wilt zijn dat je niets mist, is een georganiseerde rondreis zeker een aanrader. Je komt dan op plaatsen waar je zelf niet snel naar toe zal gaan, maar die plaatsen zijn zeker een bezoekje waard! Ook is het veiliger om Groenland met een organiseerde reis te gaan bekijken. Er zijn weinig hotels. Als je een georganiseerde reis boekt, weet je zeker dat je altijd ergens kunt overnachten in de buurt van de activiteit van die dag of de volgende dag.

Rondreis IJsland Groenland, meer informatie:

 • Rondreis IJsland Groenland
  Prachtige huisjes tussen de sneeuw in Groenland.

  Vervoer
  Dit land is een land voor echte avonturiers. Je kunt delen van dit land wandelend gaan bekijken, maar vaak ben je (door het ijs en / of de ruige natuur) toch aangewezen op boten of helikopters.

Veel mensen zijn razend enthousiast als ze in dit geweldige land geweest zijn. De natuur in dit land is uniek, je ziet dit niet snel ergens anders. Als je hier eenmaal geweest bent, wil je terug. Als je een georganiseerde reis boekt, zal dit echt een reis worden die je niet snel meer vergeet. Misschien wil je zelfs nog wel een keer terug. Heel veel plezier, geniet van al het moois wat Groenland te bieden heeft. Fijne vakantie!!

 

Meer informatie is te vinden op: