Reis naar Groenland

De geheimen van Groenland! Van plan om een reis naar Groenland te boeken? Kom achter de geheimen!

Reis naar Groenland
Groenland.

Het onbekende Groenland barst van verassingen als je het wat beter leert kennen. De wetenschap van de meeste Nederlanders zal weinig ver strijken. Het land hoort bijvoorbeeld bij Denemarken, maar ligt een stuk noordwestelijker dan het vasteland van Europa. In het zuidoosten grenst bijvoorbeeld de Atlantische Oceaan aan het land. Bij veel van onze landgenoten schiet waarschijnlijk wel te binnen dat Groenland een landschap vol ijs heeft. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan de helft van het gebied zich hierdoor kenmerkt. Een reis naar IJsland staat voor een onvergetelijk avontuur. Doordat het wat ver bij ons vandaan ligt, kom je onderweg tot heel wat nieuwe inzichten.

Reis naar Groenland, een unieke belevenis.

 • Paradijs voor natuurvrienden
  Op Groenland bloeien een stuk of vijfhonderd verschillende soorten hoge planten. Een indrukwekkend gezicht zijn ze wanneer je deze mooi stukjes natuur bij elkaar ziet. De hoofdstuk heet Nuuk en je kunt er je reis een avontuurlijke draai geven. Altijd al een keer plaats

  Reis naar Groenland
  Huisjes in Groenland aan het water.

  willen nemen in een skilift, en dan niet in je vertrouwde Oostenrijk? In Nuuk kan het! In de restaurants zou je vooral een keer wat vis moeten proeven. Juist als je er niet van houdt dan kun je toch maar beter een poging wagen. Het barst van de vissers onder de Groenlanders en het eten van hun vangst is nog gezond ook. Eens proeven waarin hun zeevruchten verschillen of overeenkomen met onze eigen Hollandse vangsten.

 • Een rijke geschiedenis
  Het verleden bepaalt waarom de wereld vandaag is zoals ze is. Achter ieder land of persoon schuilt een spannende historie. Soms duurt het even voordat je er achter bent en een andere keer ontdek je het verleden zo, maar ook Groenland heeft een geschiedenis. Op reis naar Groenland kun jij je bijna niet meer voorstellen dat het er vroeger een stuk minder ijzig was! De verschillende musea, onder mee in Nuuk, voorzien je ongetwijfeld van alle informatie die je zoekt om je reis compleet te maken. Zo geniet je niet alleen van het landschap, maar steek je er direct wat van op.

Wil je een reis naar Groenland boeken? Klik dan op één van de links voor meer informatie. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je de mooie reizen kunt bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.