Reis Groenland

Op zoek naar een originele vakantiebestemming? Ga op vakantie naar Groenland! Dit prachtige land dat onder het koninkrijk van Denemarken valt is een unieke vakantiebestemming. Groenland beschikt over genoeg cultuur, avontuur en natuur wat het een fantastische vakantiebestemming maakt. Je kunt volledig tijdens de reis tot rust komen in de natuur of meer leren over de bijzondere cultuur. Dit zijn een aantal hoogtepunten die bij een reis naar Groenland niet mogen ontbreken.

Maak een mooie reis door Groenland

Nationaal Park Noord-oost Groenland.

Reis Groenland
Een bijzondere plek op Groenland.

Wil je de prachtige en rustieke natuur van Groenland beleven? Dan moet je hier wezen. Dit is niet alleen een prachtig natuurpark, het is ook het grootste nationaal park ter wereld. Je kunt hier van de bijzondere natuur genieten met wandelingen, fietstochten of bijvoorbeeld te paard. Dit park mag niet ontbreken tijdens je reis aan Groenland.

Musea.
Wil je meer weten over de geschiedenis en oorsprong van dit land of van populaire kunstenaars uit de regio? Dan zijn er verschilleden musea die zeker een bezoekje waard zijn. Het Nuuk Art Museum in de hoofdstad van Groenland heeft een ruime collectie aan kunst uit Groenland. Of het Sisimiut Museum, een van de meest populaire musea van Groenland.

Reis Groenland
Het unieke Groenland.

Steden
Groenland kenmerkt zich aan de natuur, maar heeft ook een aantal bijzondere steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Natuurlijk de hoofdstad Nuuk, maar ook Ilulissat een stad met een ijsfjord ten westen van Groenland. Deze stad staat op de werelderfgoedlijst en is een bijzonder verschijnsel.

Groenland is nog een relatief onbekend vakantieland. Maar voor iedereen die van natuur en historie houd is dit een perfecte vakantiebestemming. Groenland is een land met uitgestrekte natuurgebieden en bijzondere plaatsen. Het dient zich perfect voor een stedentrip naar alle mooie plaatsen van dit land. Bezoek deze unieke vakantiebestemming en geniet van de prachtige natuur en een unieke vakantie.