Op reis naar Groenland

“Ga je ook op reis naar Groenland?” Dit geweldige land is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wanneer je hier op vakantie gaat zul je kunnen genieten van een prachtige uitgestrekte natuur. Het land is helemaal omringd door zeer dikke gletsjers. Wanneer je op dit eiland aankomt kom je in een hele andere wereld. Ontdek ook het fantastische Groenland! Ben je op zoek naar goed beoordeelde vakantieplekken? Er zijn een hoop mogelijkheden voor het vinden van een vakantie in Groenland. Je kunt zowel kiezen voor een huisje als hotel. Het is maar net wat je persoonlijke voorkeur is. Iedereen kan een goed onderkomen vinden in Groenland. Er is keuze genoeg!

Op reis naar Groenland
Het unieke Groenland.

“Ga ook lekker op vakantie naar Groenland!” Het land is heel wat anders dan je gewend bent van een vakantieoord. De Groenlanders noemen hun land zelf Kalaalit Nunaat. Dit betekend vrij vertaald: het land van de mensen. Voor veel Nederlanders is Groenland een mysterieuze eindbestemming. De meeste Nederlanders zijn hier nog nooit geweest.

Ongeveer 85% van Groenland wordt omringd door een enorme ijskap. Het zijn juist de ijsvrije gebieden en grensgebieden die Groenland zo bijzonder maken Groenland is meer dan ijsbergen, veel sneeuw en een koude omgeving. Je kunt er in begroeide gebieden goed wandelen. De natuur is zeer uitgestrekt en biedt voor ieder wel wat wils.

Op reis naar Groenland?

Op reis naar Groenland
Een prachtige ijsrots in Groenland.

“Lekker genieten van de natuur!” Bijna in geen enkel land kun je beter genieten van een uitgestrekte natuur als hier. Het gehele jaar door kun je er terecht. Het zomerseizoen begint in juni en loopt tot september. Dagen van bijna 24 uur zijn hier geen uitzondering. Dit is ideaal wanneer je wilt reizen. In september worden de dagen vanzelf korter tot dat de zon bijna niet meer boven de horizon komt. De temperatuur daalt ook enorm en het kan dan flink koud worden. Het heeft een sprookjesachtige omgeving in winter. Het gehele jaar door is het hier goed vertoeven!