Groenland vakantie prijs

“Wil je weten wat de Groenland vakantie prijs is?” Een vliegticket kost als je goed zoekt ongeveer duizend euro. Daarbij komen dan nog de kosten voor het verblijf en eten en drinken. Een vakantie naar Groenland kost dus al gauw ongeveer tweeduizend euro per persoon. Het land is zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Groenland vakantie prijs
Huisjes in Groenland aan het water.

De natuur is adembenemend mooi en heel anders dan je hier in Europa gewend bent. Het is het geld dubbel en dwars waard. Het is zeker veel geld maar dat is het waard. Je zal zeker iets bijzonders te vertellen als je terug komt. Bijvoorbeeld dat je echte zeehonden hebt zien zwemmen in de zee. Je kunt ook een rondvaart maken tussen het ijs. Dit is zeer bijzonder om eens mee te maken. Voor een ieder valt er wel wat leuks te doen in Groenland.

Groenland vakantie prijs, meer informatie:

Groenland vakantie prijs
IJskoud!

Groenland is echt een prachtig land!” Het is een land waar je nog lang van zult nagenieten. Er wonen in totaal 60.000 mensen in Groenland. Deze wonen in kleurrijke dorpjes. De cultuur van Groenland is zeer bijzonder. Het is een heel andere cultuur dan onze Europese cultuur. Het is echt een unieke bestemming waar je zeker eens geweest moet zijn. Een totale vakantie in Groenland vind je al vanaf zo’n 1400 euro. Je hebt dan een korte vakantie van bijvoorbeeld 5 dagen. Je kan dan bijvoorbeeld naar Zuid-Groenland gaan.

Je kunt hier de vikinghistorie ontdekken en wandelen in de bergen. Voor ongeveer 1500 euro kun je al uitgebreid gaan skiën in Groenland. Dit is dan wel voor een korte periode van zo’n week maximaal voor dit geld. Vooral in Oost Groenland kan men goed skiën. Voor 3000 euro kun je in 10 dagen een rondreis maken door Groenland. Je gaat de ijsbergen met eigen ogen zien. Deze ijskap bestaat uit drie miljoen kubieke kilometer ijs. Je hebt dus zeker iets te vertellen wanneer je terug komt…