Groenland vakantie februari

Wintervakantie naar Groenland. Ga in februari naar het prachtige Groenland om te genieten van een heerlijke vakantie.
In de zomervakantie trekken hordes gezinnen naar het zuiden van Europa in de hoop zoveel mogelijk zonnestralen mee te pikken. Die tijd van het jaar ziet er in mijn geval anders uit omdat ik de meeste weken gewoon door werk. Voor mij stond een vakantie naar Groenland in februari al lang gepland. Mijn baan laat het niet toe om in het drukste seizoen van het jaar uitgebreid vrij te nemen. De collega┬┤s met schoolgaande kinderen krijgen daar voorrang in. Met deze regel ga ik handig om door in de tweede maand van het jaar een fantastische reis te maken waar ik maar niet over uitgepraat raak. Lees hieronder meer over een groenland vakantie in februari, ook heb je de mogelijkheid om de reizen te bekijken bij de specialist(en).

Groenland vakantie februari, meer informatie en weetjes:

  • Groenland in de kou
    Groenland vakantie februari
    Unieke vakantie in Groenland.

    Veel ijs zie je toch wel als je een vakantie boekt naar Groenland. Voor meer dan driekwart ligt het land onder een ijslaag. Bij terugkeer in Nederland krijg je allereerst minder te kampen met grote verschillen in temperatuur. Februari valt bij ons als vanzelfsprekend nog onder de wintertijd. Een jetlag ontwijk ik het liefst zo veel mogelijk, dus ik juich het ook toe om het contrast in temperatuur tussen de landen zo klein mogelijk te houden. In je achterhoofd snap je natuurlijk ook wel dat er altijd wel wat afwisseling tussen zit en dat geeft ook niet.

  • Tijd en geld
    Verder kost vrij regelen op mijn werk veel minder moeite wanneer ik het vraag voor een vakantie naar Groenland in februari. Een enkeling binnen ons team vertrekt dan op wintersport of houdt voorjaarsvakantie, maar de meeste collega┬┤s sparen hun vakantiedagen toch op voor de zomer. Dat geeft mij de kans om probleemloos en in alle rust een wat verdere reis te maken voor langere tijd. De zomer komt later wel weer, nu eerst genieten. Dat plezier neemt nog eens extra toe doordat ik lagere prijzen betaal omdat ik buiten de bouwvakvakantie reis. De gedachte aan flinke geldbesparing tovert toch een glimlach op mijn gezicht. Naar verwachting neem ik volgend jaar opnieuw vakantie in februari.